A Duynie-ről

Mi a Duynienál a fenntartható takarmányokra specializálódtunk az élelmiszer ipar, az alkohol gyártás és a bio üzemanyag ipar melléktermékeire alapozva. Megbízható takarmány beszállítóként dolgozunk és terjeszkedünk több piacra Európa szerte. Legfontosabb irányelvünk az általunk nyújtott szolgáltatás. Partnerünkként mi az Ön számára konkrét és átgondolt megközelítésekkel támogatjuk Önt. Büszkék vagyunk az ellátási lánc mélyreható ismeretére. Ez különösen hasznos, hogy a szállítóinktól a nagy mennyiségű melléktermékeket biztosítsuk. Továbbá elengedhetetlen tudni a vásárlóink igényeit amikor minőségi igénye érkezik.

Miért a Duynie?

Állandóan keressük az új és innovatív utakat arra, hogy a partnereink számára több értéket teremtsünk. Értjük a mezőgazdászokat, a termelőket és a céljaikat, ez lehetővé teszi számunkra, hogy Önnek a legjobb termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk, amelyek javítják az a gazdasági megtérülést, minimalizálják a környezetvédelmi hatást, és értéket adnak Önnek és az Ön vállalkozásának.

Hosszú távú partneri kapcsolat

Partnerünkként tekintünk Önre,  szolgáltatásokat nyújtva annak érdekében, hogy az Ön vállalkozását támogassuk. Mi nem csak az üzlet hagyományos oldalára fókuszálunk, hanem a környezetre gyakorolt hatásra is figyelünk. Ez mind ahhoz vezet, hogy emelkedik a színvonal és biztosítja a gazdasága jövőbeni életképességét.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.