Miért a Duynie?

Egy fenntartható eredmény: a vállalkozás jobb gazdasági eredménye és a mezőgazdaság körfolyamatához történő pozitív hozzájárulás együtt érvényesül. Válassza a Duynie Beuker Feedet, és mindezek és még több is lehetséges.

Duynie Feed több, mint ötven éve bizonyítja, hogy minőséget nyújt, és a melléktermékek terén piacvezető szerepet épített fel. Ez nem csak a minőségi állati takarmány. Szaktanácsunk, szolgáltatásunk és innovációink szintén pozitívan járulnak hozzá az Ön eredményéhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Szaktanácsadás és szolgáltatás

A Duynie Feed  számos szolgáltatást kinál annak érdekében, hogy támogassa vállalkozását

  • Takarmányozási javaslatok: képzett takarmányozási szaktanácsadók tudnak segiteni Önnek az optimális adagok összeállitásában
  • Siló szerviz: Minimális befektetéssel lehetővé tesszük Önnek silók felállitását. Csökkentve a takarmányozási költségeit már néhány hónap elteltével.
  • Proaktiv értékesités: Duynie Feed értékesitői az Ön megrendeléseit proaktivan intézik, biztositva, hogy ne fogyjon ki
  • Tárolási javaslat: információkat adunk, hogy hogyan tárolja hatékonyan a takarmányait

Megbízhatóság

Duynie céget több, mint 50 éve alapítottak és ez alatt az idő alatt bizonyította, hogy minőséget szállít. A szervezet erőteljes növekedésének az alapját ez alakítja. Napjainkban a Duynie egy nemzetközi szervezet, melynek vállalatai vannak Európa szerte és további területeken.

Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük üzleti tevékenységünket. Új termékeket fejleszt a Kutató Központ, amely a kutatási osztályunkat, laboratóriumokat, egy kísérleti területet és egy kísérleti üzemet foglalja magában.   

 

Partner

A gazdálkodás a DNS-ünkben van. A Duynie a Royal Cosun mezőgazdasági szövetkezet része. Ez azt jelenti, hogy a gazdálkodók érdeklődése mindig elsődleges a szervezet minden működési területén. Sok alkalmazottnak van mezőgazdasági háttere, ezért pontosan tudjuk, hogy mi a fontos az állattartóknak. A Duynie Feed az Ön partnere akar lenni.

 

Egy jobb gazdasági eredmény

A termékeink 100%-ban természetesek,  és versenyképes mennyiségben tartalmaznak magas minőségű tápanyagokat összehasonlítva az egyéb hozzáférhető állati takarmányokkal. A melléktermékek lehetővé teszik a termelők számára, hogy magasabb hasznot realizáljanak hosszú időn keresztül.

Eltekintve a vonzó önköltségi ártól, a Duynie minősitett takarmánya pozitívan járul hozzá az Ön állatállományának a teljesítményéhez, legyen az a tejtermelés, a tejminőség, növekedés, egészség és más.

Specialista

Ezen tipusú takarmányokat melléktermékként is szokták hivatkozni. A Duynie Feed egy melléktermék takarmányos cég, a piacvezető a melléktermékek piacán, széles termékkörrel és magas termék rugalmassággal.

A Duynie Feed melléltermékei egy átlátható termék összetételnek örvendenek. Az eredet, a termelési eljárás: Ön egy transzparens terméket etet. Ez azért lehetséges, mert Duynie Feed szorosan dolgozik együtt a beszállítóival és részletesen ismerteti a feldolgozási eljárást.

A Duynie közeli kapcsolata a beszállítóival biztosítja a melléktermékek gondos kezelését, amely azt jelenti, hogy a legjobb minőséget tudjuk kínálni Önnek. A Duynie Feed a melléktermékek specialistája.

Regionális

A helyben termesztett haszonnövények képezik a tápanyagok bázisát.

A melléktermék gyártás gyakran lokalizált. A hatékony logisztikai alkalmazásunk megengedi, hogy a melléktermékek széles választékát ajánljuk országszerte.

Felvilágositást keres az Önt érdeklő melléktermékre vonatkozóan?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.