Duynie takarmányok

Duynie Feed

A Duynie Feed bebizonyította, hogy minőséget kínál több, mint 50 éve és piacvezető szerepet épített a melléktermék ellátásban. Ez képezi az alapot a  szervezet erős növekedéséhez. Napjainkban a Duynie egy nemzetközi szervezet, mely Európa szerte és további területeken is rendelkezik vállalatokkal.

A Duynie Feed a Duynie Csoport része.

Duynie Csoport

A Duynie Csoport a legnagyobb cég Európában, amely az élelmiszer, alkohol és bio-üzemanyag gyártás eredményeként keletkezett  melléktermékek értékeinek a kiaknázásával foglalkozik. A melléktermékek új termékekké történő feldolgozása, a szolgáltatások és alkalmazások által a Duynie Csoport hozzáadott értéket teremt a beszállítói, a vásárlói és a környezet számára.

A Duynie Csoport 4 üzletágat 15 üzemi telephelyet  foglal magában Európában, 300 közvetlen alkalmazottal. Van egy globális értékesítési hálózata, amely beszállít fermentáció, takarmány, technikai, pet food és élelmiszeripari vállalatoknak.

További információért szíveskedjen meglátogatni a Duynie Group weblapunkat 

Royal Cosun

A Duynie Csoport egyike a vállaltoknak amely a  Royal Cosun része. A Royal Cosun egy 120 évvel ezelőtt alapított mezőgazdasági-ipari szövetkezet. Cosun egy szövetkezet körülbelül 9000 taggal/részvényessel, több, mint 3850 teljes állású alkalmazottal, és megközelítőleg 2,1 milliárd Euro éves forgalommal.

A Royal Cosun többi vállalata az Avico, a Sensus, a SVZ, a Suiker Uni, és a Cosun Biobased Products. Mindegyik vállalat gyárt élelmiszer alapanyagokat, és termékeket az élelmiszeripar, a kiskereskedelem, a vegyipar számára, illetve nem élelmiszer felhasználásra.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.