Minőség

A Duynie termékei kiváló minőségét biztosítsa a folyamatos nyersanyagok ellenőrzésé, valamint a szakértői iránymutatás a gyártási folyamatba, tárolásnál és szállításánál.
Szükség esetén beszállítóink és partnereink laboratóriumait Magyarországon és külföldön egyaránt Ring tesztnek vetjük alá.

A laboratóriumi tesztelés saját Hollandiai laboratóriumunkban is megtörténik, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve.
Átfogó szolgáltatásokat kínálunk, a minőségre helyezzük a hangsúlyt, jövőnket értékesítési képviselőink professzionalizmusára és munkatársaink szakmai hozzáértésére építjük.
Termékeinket rendszeresen különböző laboratóriumokban tesztelik Magyarországon és külföldön egyaránt.

Mintavétel

Minden évben mintavételi tervet dolgozunk ki annak érdekében, hogy termékeink minőségét ellenőrizzük.
Az ügyféllel való megállapodás alapján teljes körű elemzést tudunk biztosítani a  tömegtakarmányról is.


 

Átlátható összetétel

A Duynie melléktermékeinek átlátható az összetételük. A növényi eredetük, a gyártási eljárásuk: teljesen világos az Ön számára, hogy mit etet az állataival.

A Duynie szarvasmarha takarmánya 100 %-ban természetes, magas minőségű tápanyagokat tartalmaz. Ezek a tápanyagok a haszonnövények széleskörű választékából származnak, beleértve a gabonákat, a zöldségeket és a gyümölcsöket.

A helyben termesztett növények a tápanyagok alapja.

A melléktermék gyártás gyakran lokalizált. Hatékony logisztikai tevékenységünk révén országszerte ajánljuk a melléktermékek széles választékát.  

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.