Szarvasmarha

A tejtermelő gazdaságok hosszú távon jó gazdasági növekedést mutatnak. Ehhez az alapanyag-beszállítóknak intelligens megoldásokat kell nyújtania a Beukernak . Az ágazat jövőjére gondolunk. Új termékeket fejlesztünk és forgalmazunk, és új módszereket vezetünk be a takarmány tárolásához. A Duynie elkíséri Önt sikeres utazásán.

Felelős etetés

Ügyfeleink támaszkodhatnak ránk. Arra törekszünk, hogy termékeinket egész évben szállítsuk. Folyamatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén. A termékminőség és a fenntarthatóság a mi prioritásaink, ezért magas követelményeket támasztunk a felhasznált alapanyagokra és a gyártási folyamatokra. A rendszeres laboratóriumi vizsgálatok garantálják, hogy csak kiváló minőségű termékeket kapjon. A környezetterhelés csökkentése érdekében szándékosan olyan melléktermékeket használunk, amelyeket az élelmiszer-előállítás során állítanak elő. A mezőgazdasági ágazatba való visszatéréssel az erőforrásokat hatékonyan használják fel.

Intelligens megoldások az effektív takarmányokhoz

A Duynie takarmány nem csak a takarmány-összetevők szállítója! Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a szarvasmarha takarmányozásában, és az Önök  rendelkezésére állnak. Ha kérdése van a termékekkel, a tárolással vagy a megrendelésekkel kapcsolatban, itt vagyunk az Ön számára! Meg fogjuk találni a legjobb megoldást a gazdaságának.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.