Takarmánykeverő

A takarmány keverők  komplex takarmányokat, kiegészítő takarmányokat és különféle koncentrátumokat állítanak elő az összes állatfajra és -kategóriára.

A takarmány-összetevőket - valamint az élelmiszeripari termékeket - összetett takarmányok és koncentrátumok előállításához használják. Ezek lehetnek szárazak vagy akár folyékonyak, és a többi alkotóelemmel szokásos módon keverhetők össze.

Az élelmiszeripar termékei magas tápértékkel és jó emészthetőséggel rendelkeznek. Ezen felül támogathatják a homogenizálási és granulálási folyamatot. Pozitív hatással vannak a por csökkentésére, amely megakadályozza a veszteségeket és kiküszöböli az állatok légzőszervi megbetegedéseit.

Minőségük kompromisszumok nélküli. Az előállított alapanyagokat élelmiszerek előállítására szánják, ideértve az anyatej-helyettesítő tápszert is, ahol a legszigorúbb szabályok vonatkoznak az alapanyagok kiválasztására.

Minőségüket tovább erősíti , hogy az adott gyártási eljárás szerint főzve, hőkezelve, fermentálva, enzimatikusan kezelve, csíráztatva vagy ezeket a műveleteket különféleképpen kombinálva alkalmazhassuk .

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.