Disclaimer

Ez a felelősségkorlátozó nyilatkozat tartalmazza a jelen weboldalra vonatkozó feltételeket. A weboldal használatával elfogadja ezt a felelősségkorlátozást. Ha nem ért egyet ezzel a felelősségkorlátozással, akkor arra kérjük, hogy ne látogassa meg és ne használja ezt a weboldalt. A felhasználási feltételeket a Duynie társaság bármikor megváltoztathatja. Ezek a megváltozott felhasználási feltételek a közzétételük pillanatától érvényesek.

Erre a webhelyre a következők vonatkoznak:

  1. A weboldal tartalmát a legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A weboldal csak tájékoztató jellegű. A Duynie társaság nem garantálja, hogy a weboldal tartalma helyes, naprakész illetve teljes. Nem vállalunk garanciát a weboldal tartalmának megfelelőségére vagy a weboldal folyamatos működésére vonatkozóan.
  2. A Duynie társaság saját belátása szerint és bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatja (vagy módosította) illetve meg is szüntetheti a weboldalt. A Duynie társaság nem felelős a módosítás vagy a megszüntetés következményeiért.
  3. A Duynie társaság nem felelős a harmadik felek webhelyeire mutató hiperhivatkozásokért vagy más hivatkozásokért, amelyek a webhely egy adott aspektusához kapcsolódnak.
  4. A weboldalon elérhető információk vagy más anyagok letöltése az ön saját felelősségére történik. Ön felel a letöltés miatt a számítógépes rendszerében bekövetkezett károsodásért vagy az adatok elvesztéséért.
  5. A weboldal tartalmához, imázsához, formatervezéséhez és szoftveréhez fűződő szerzői jogok a a Duynie tulajdonát képezik. A weboldal vagy annak tartalmának engedély nélküli vagy nem megfelelő használata a szellemi tulajdonjogok megsértéséhez vezethet. Ön felel mindenért, amit erről a weboldalról küld.
  6. Duynie fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megtagadja, megtiltja vagy korlátozza egy személy hozzáférését a weboldalhoz vagy a weboldal bármely részéhez.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.