péntek 20 március 2020Frissítés: Duynie Group és a Koronavírus

A Duynie csoport számára abszolút prioritás az alkalmazottaink, beszállítóink, vásárlóink ​​és a takarmány-ellátási lánc többi tagjának egészsége. Ezért szorosan nyomon követjük a koronavírus (COVID-19) által okozott fertőzés terjedésének jelenlegi fejleményeit. A Duynie csoport teljes mértékben tiszteletben tartja a helyi egészségügyi intézmények, valamint a WHO (Egészségügyi Világszervezet) előírásait és ajánlásait.

Belső szinten logisztikai partnereinkkel együttműködve intézkedéseket tettünk a koronavírus terjedésének (COVID-19) megelőzésére. Itt található a megtett intézkedések összefoglalása:

Az üzletkötők és az irodai munkatársak továbbra is rendelkezésre állnak

• üzletkötők  otthonról dolgoznak, nem mennek üzleti megbeszélésekre a partnerekkel. Megrendelésekkel, tanácsadással, egyéb kérdésekkel kapcsolatban telefonon vagy e-mailben rendelkezésükre álnak.

• Azoknak az alkalmazottaknak , akik általában irodából dolgoznak (logisztika, számlázás stb.), Megteremtettük a feltételeket az otthoni munkavégzéshez. Rendelkezésükre állnak a szokásos telefon, illetve  e-mailen elérhetőségeken.

A takarmány megrendeléseinek feldolgozása

Kormányzat a mezőgazdasági ágazatot azon belül az állattenyésztést valamint a  takarmány-ágazatot az élelmiszerlánc kulcsfontosságú ágazatává jelölte meg. A Duynie csapata minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy termékeinkkel ellássuk  Önöket. Segíthet nekünk abban, hogy együttműködve előre jelezi takarmányigényét és megrendelését  (legalább 2 nappal korábban). Ezt megteheti értékesítési képviselőinknél vagy logisztikai munkatársainknál.

A járművezetőknél további intézkedéseket vezetek-be

Az összes logisztikai vállalat, amelyekkel együttműködünk a takarmányok kiszállításánál, szigorúbb intézkedéseket vezettek be:

• A sofőrök védő maszkot és védő kesztyűket használnak

• A sofőrök korlátozzák a fizikai érintkezést és legalább 1,5 méter távolságot tartanak fenn

• A gazdaságokban a sofőrök teljes mértékben tiszteletben tartják a gazdaság vezetése által bevezetett biztonsági intézkedéseket

Összefoglalva

• Ezek az intézkedések további értesítésig hatályban maradnak. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat www.beuker.hu.

• Ha az Ön telephelyén bárkit diagnosztizáltak pozitív koronavírus teszt eredménnyel, kérjük, azonnal értesítse erről kapcsolattartó üzletkötőnket vagy a logisztikai munkatársainkat, amikor megrendelést ad le. Ezen módon tudjuk tájékoztatni a járművezetőket, akik ezt figyelembe veszik.

• További kérdéseivel forduljon értékesítési képviselőjéhez.

• Köszönjük megértését és együttműködését.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.