Karrier

Több, mint ötven éve a Duynie egy célnak szenteli magát. Új értéket létrehozni a melléktermékekből az élelmiszer, ital és bio üzemanyag iparban. Duynie Group a Duynie anyavállalata Európa legnagyobb cége, amely aktív az élelmiszer előállításban, az ital és bio üzemanyag gyártásban felszabaduló melléktermékek felértékelésében.​

Állások a Duynienál

Érdekli Önt a melléktermékek világa? Szeretne szenvedélyes, ösztönzött és professzionális kollégákkal egy csapatban dolgozni? Alul találhatók a jelenleg nyitott poziciók. Kérjük, a további információért és a jelentkezési űrlapért kattintson a pozició cimére. A HR titoktartási szabályzatot szintén elovashatja további ismeretekért.

Ha nem talál Önnek megfelelő pozíciót, mi állandóan keressük a magasan motivált és professzionális munkaerőt, kérjük érezze magát szabadnak és lépjen velünk kapcsolatba egy motivációs levéllé, vagy érdeklődjön a következő elérhetőségen:

Kérdések a munkáról a Duynienál? Kérjük, ne tétovázzon HR munkatársunk megkeresésével!

Contact

Kristina Kiss

Asistent konateľa - Assistant to Managing Director+421 918 666989k.kiss@duynie.sk

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.