Fenntartható jövedelmezőség

 

Nyereségek

  • Minden gazdálkodó szervezet egyedi. Minden termelőnek egyéni működési céljai és kihívásai vannak, tekintettel például a takarmányozásra, a termelésre és a az állategészségügyre. A Duynienál mi egyértelműen a termelők saját céljaira koncentrálunk. Ily módon, a speciális tudásra és sokéves tapasztalatra  alapozott megbízható javaslatunkkal tudjuk segíteni a gazdálkodót abban, hogy a saját céljait elérje.
  • A Duynie olyan adagokra törekszik, amelyek maximálisan kihasználják a takarmányt. A melléktermékek szükséges kiegészítő tápanyagokat biztosítanak, hogy az Ön gazdálkodási tevékenysége a jövedelmet maximalizálja/optimalizálja.

 

Piaci koncepció

A Duynie felismeri, hogy a hús és tej vásárlók növekvő mertekben fejlesztenek új piaci elképzeléseket. Ezekkel az elképzelésekkel, ők szeretnének egy egyedi terméket kínálni a fogyasztók egy speciális csoportja számára. Ezeknek az elképzeléseknek része az, hogy feltételeket állítanak fel a hús, vagy tej előállítására vonatkozóan. Ez kapcsolódik például az állatjóléthez, de egyre inkább a takarmányokhoz is, amelyeket minden állattal etetnek.

A melléktermékek számtalan lehetőséget kínálnak a piaci elképzelések megerősítésére.  Gondoljon például egy alacsonyabb széndioxid lábnyomú regionális, zártkörű hús, vagy tej termék körfolyamatot létrehozására.

A Duynie lelkesen beszéli meg ezt a állattartókkal, tej és hús feldolgozókkal, és a tanúsítványok birtokosaival. Mi együtt  tudunk felépíteni egy fenntartható élelmiszer láncot amely fenntartható jövedelmet biztosit az állattartóknak.

A feltételek a marketing koncepcióban való részvételnek gyakran hozzáadódnak a fogyasztók által támasztott beszállítói követelményekhez és a minőség biztosítási programokhoz.

Példák a minősítési programokra, mint a FEMAS vagy UFAS. Természetesen, a Duynie teljesiti a partnerei és a feldolgozó ipar által támasztott követelményeket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.