Miért melléktermékek?

A Duynie termékeit gyakran mellékterméknek nevezik. Mi pontosan a melléktermék, és mik az előnyei?

Mik a melléktermékek?

Legáltalánosabban, a melléktermékeknek növényi eredetük van. A haszonnövények széles választékából származnak, beleértve a gabonákat, a zöldségeket és a gyümölcsöket. Amikor ezeket a haszonnövényeket feldolgozzák, a növény egy részét élelmiszerként emberi fogyasztásra használják, míg a többi része tápláló állati takarmányként kerül felhasználásra. Ez annyit tesz, hogy a haszonnövényekből minden értékes tápanyag teljesen értékesül.

 

Magasabb nyereség

A melléktermékek versenyképes mennyiségű, magas minőségű tápanyagokat tartalmaznak más hozzáférhető takarmányokhoz hasonlítva.  A melléktermékek lehetővé teszik a termelő számára, hogy hosszabb időn keresztül magasabb nyereséget realizálnak.Eltekintve a vonzó önköltségtől, a Duynie minősitett állati takarmányai pozitivan járulnak hozzá az Ön állománya teljesítményéhez, ami lehet tejtermelés, tejminőség, növekedés, egészség, stb.

 

Ízletesség

A melléktermékek egyik fő előnye az ízletességük. Évek tapasztalatai tanítottak arra bennünket, hogy ez egy fontos ok, amiért a szarvasmarha, vagy sertés tartók a melléktermékek mellett döntenek. Az állatok szeretik a melléktermékeket, ami magasabb takarmány felvételi szintet okoz és ennélfogva magasabb tápanyag koncentrációt az adagban. Az adagban a melléktermék tartalom az alábbiakhoz járul hozzá:

  • A tejtermelés nő
  • Javul a napi testtömeg gyarapodás és a fajlagos takarmány felhasználás
  • Javul az egészség és a termékenység

Egész évben hozzáférhető

A melléktermékek stabil és fenntartható tápanyag koncentrációja van. A melléktermékek nagy többsége állandóan elérhető és amennyiben biztosított a megfelelő tárolás, az élettartamukat jelentősen lehet növelni.

A magas minőségű melléktermék beszállító az Ön állati takarmányának egy átlátható összetételét kínálja. Szorosan együtt dolgozik azokkal a szervezetekkel, amelyek feldolgozzák a haszonnövényeket és a feldolgozási eljárást részletesen elmondja. A melléktermékeknek általánosan egy nagyon stabil tápanyag koncentrációja, és egy magasan szabályozott minősége van, mivel a folyamat az emberi populációt is célozza. A minőség ellenőrzéseket rendszeres alapokon végzik, és a beszállító minősítve van. Ha Ön a bevált minőségnek egy melléktermék beszállítóját választja, tudja, hogy az állatai mit kapnak.

Amikor a melléktermékekről van szó, a Duynie specialista és piacvezető.    

 

Ez a weboldal sütiket használ, hogy javítsuk  weboldalunkat az Ön tapasztalatai által. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.